lördag 28 mars 2009

Nu är det vår!

Idag var det stora monteringsdagen på klubben. I ett härligt vårväder, lite disigt, men det fanns cumulus på himlen.

Ett gäng var på Stortorget i Lund och visade upp vår Degemille och marknadsförde oss i sann "Börja-flyga"-anda. Måtte vi dock inte få fler elever än de få vi har! Den 15 augusti levererar vi vår gamla Twin-Astir till N Uppland så alla årets elever måste vara färdiga till dess. Därefter går vi in i en helt ny era i klubben (och svenskt segelflyg?). Fr o m nästa år kommer vi att bedriva i princip all skolning på SLG (vi får vår ASK 21Mi i julklapp).

På lördag är det officiell säsongspremiär, i morgon är det årsmöte. Vi är laddade till tusen och avser vinna Segelflygallsvenskan även i år. Men vi vet att Uppsala också är laddade, även, eller kanske p g a att de enbart försvarade det undre luftrummet i Ottsjö.......

Montering på löpande band


Tejpning (för sista gången?) av UEG. Notera arbetsledaren



Göran monterar nya tätningar på URDens landställsluckor

3 kommentarer:

Borje Eriksson sa...

Min favorit är Jever , det tänker jag dricka på Billingehus i höst och det är ju så himmelskt gott när den är gratis

Borje Eriksson sa...

Fan ni är ju desperata - värvar!! och gör flygningar i Norge!! Påminner ju om den andra desperata Skåningen som försökte värva ihop ett hockeylag och bygga en stor arena- det gick ju bra ....Näe vi enkla klubbmänniskor från Uppsala bygger från grunden, flyger plan utan motorer och satstar sportsligt. Men det börjar stå klart. Landskrona är Sveriges motsvarighet till riktiga pilsnertyskar!

Robert Danewid sa...

Pilsnertyskar!!!!????

Det är värre än så. Jag skäms inte för att kalla mig för segelflygkapitalist!

Ni i Uppsala är ju löjliga som håller på sportsliga ideal. Det enda som räknas är att vinna!